top of page

Představení projektu Veleliby

Na našem projektu Vše o realitách vám přinášíme novinky a zajímavosti z realitního trhu. Rádi bychom vám dnes představili exkluzivní nabídku od realitní kanceláře Mireas, která si zaslouží vaši pozornost.


Jedná se o projekt Veleliby. Můžete se podívat přímo na samostatnou webovou prezentaci na adrese www.projekt-veleliby.cz.


Nedaleko Nymburka v malebné obci Veleliby vzniká nový developerský projekt, který slibuje moderní bydlení ve dvojdomech s důrazem na komfort a soukromí. V první etapě projektu, jejíž kolaudace je plánovaná na červen 2024, nabízíme čtyři moderní dvojdomy. Každý z nich je pečlivě navržen tak, aby poskytoval prostor a funkčnost pro současné životní potřeby.


Prostor pro váš nový život

Jednotky mají užitnou plochu 133 m², která zahrnuje obývací pokoj s kuchyňským koutem, tři ložnice a dvě koupelny. Tepelné čerpadlo spolu s přípravou na solární panely zajišťují, že vaše domácnost bude energeticky účinná a připravená na budoucnost. Přízemí každé jednotky je navrženo pro pohodlí a funkčnost, zatímco patro poskytuje soukromý prostor pro odpočinek.



Příroda a dostupnost

Veleliby se pyšní nejen krásným přírodním prostředím, ale také vynikající dostupností. Autobusové a vlakové spojení jsou na dosah, což umožňuje snadné a rychlé cestování do okolních měst. Historie a charakter obce dodávají tomuto místu jedinečný punc, který z něj činí ideální místo pro život.


Investice do budoucnosti

Cena za jednotku je 7,990,000 Kč a zahrnuje veškerý právní a realitní servis. S nízkými provozními náklady a energetickou třídou B je každá jednotka investicí do budoucnosti s nízkými náklady na bydlení.


Zde je aktuální průběh stavby


Začněte novou kapitolu

Veleliby nabízí ideální kombinaci moderního bydlení, krásné přírody a vynikající dostupnosti. Kontaktujte nás dnes a objevte, jak může vypadat váš nový domov v projektu Veleliby.


Více informací o projektu můžete získat u makléřky Nikoly Šoralové (nikola.soralova@mireas.cz, +420 774 982 161)

bottom of page