top of page

Super prezentace pomůže nemovitost prodat až 4x rychleji

Aktualizováno: 28. 5. 2020

Všimli jste si proměny realitní inzerce v posledních letech a také toho, že narůstá rozdíl mezi povedenou a nepovedenou inzercí nemovitostí? Z inzerátu je na první pohled vidět, jestli si někdo dal na prezentaci záležet, nebo naopak. A dokonce lze z tohoto prvního dojmu usuzovat, jakou úroveň bude mít případný realitní obchod.

Zkrátka na prezentaci nemovitosti hodně záleží, proto se někteří realitní makléři snaží držet krok s nejmodernější technikou, která jim ke kvalitní prezentaci pomáhá. Pojďte se podívat s jakou technikou se můžete setkat u nás a našich makléřů.


Fotoaparát

Fotodokumentace je spolu s popisem nemovitosti stále základem inzerátu. Je velký rozdíl, jestli se pro focení nemovitosti použije výkonný fotoaparát, nebo ne. Nutno podotknout, že některé mobilní telefony už v dnešní době disponují natolik kvalitním fotoaparátem, že zdatně konkurují fotoaparátům (klidně i zrcadlovkám za desetitisíce).


2D a 3D plánky

Pro lepší prostorovou představu se vytváří také 2D a 3D schémata. Prostory jsou nejprve zaměřeny digitálním metrem a pomocí speciálního programu je nemovitost zakreslena včetně dveří, oken a základního příslušenství.










Video prohlídka

Aby měl zájemce o nemovitost ještě o něco lepší představu o nemovitosti, přidává se do inzerátů kromě fotek i videozáznam. Jedná se vlastně o virtuální prohlídku, která sice nenahradí osobní prohlídku, ale může zájemci pomoci udělat si velmi dobrý obrázek již předem. Na příklad video prohlídky se můžete podívat zde:


Gimbal

Pro natáčení videozáznamu lze použít gimbal. Jedná se o zařízení podobné selfie tyči, do kterého lze připnout mobilní telefon a natočit kvalitní video záznam, a to díky stabilizaci obrazu, kterou gimbal zajišťuje.




Dron

Při koupi nemovitosti je samozřejmě důležité i její okolí. Zachytit umístění nemovitosti v dané lokalitě umožňuje dron. Fotografie nebo video záznamy pořízené z dronu jsou velmi atraktivní a dokážou zájemce zaujmout a vyzvat k prohlídce nemovitosti.


3D Scan

Mezi nejmodernější novinky patří 3D skenování. Jeho výsledkem je záznam, který zájemci umožňuje virtuálně procházet nemovitostí. Obzvlášť efektivní a efektní je při skenování domů. Pořízení přístroje je sice nákladné a natočení záznamu časově náročné, nicméně jak již bylo řečeno, kvalitní prezentace nemovitosti je velmi důležitá a je třeba věnovat jí patřičnou péči.

Takto vypadá virtuální prohlídka nemovitosti. "Pohybovat" se můžete po budově sami klikáním myší nebo na klávesnici pomocí šipek. Ti, co mají blízko ke 3D střílečkám na počítači, to zajisté ocení. :-)


Chcete také pomoci s prezentací vaší nemovitosti?

Všimli jste si, že jsou inzeráty RK Mireas čím dál „vyšperkovanější“? Makléři RK Mireas si jsou totiž dobře vědomi, že na prezentaci nemovitosti velmi záleží, proto drží krok s nejmodernější technikou, která jim ke kvalitní prezentaci pomáhá. Pokud tedy chcete svou nemovitost prodat za nejlepší možnou cenu a bez starostí s její prezentací, ozvěte se nám!

bottom of page